Fejem jobbra-balra fordításakor normális a súrlódó hang?
Amikor a fejem jobbra-balra fordítása közben épp magam elé nézek, akkor hallok ilyen, szebben nem tudom leírni, súrlódást.
Úgy érzem hogy majd a fejtetőmtől ered a hang, ami elvégre lehetetlen.
32F létemre szoktam járni gyógymasszőrhöz, aki többek között kiroppantja a nyakam is. Nem túl régóta járok hozzá. Lehet bármilyen összefüggésben a masszőrrel ez a jelenség, vagy mindenkinél fennáll ez, csak én most vettem észre?
Előfordulhat már meszesedés is. Van valami más problémád is, ami miatt gyógymasszőrhöz jársz? Én a kiroppantást nagyon nem szeretem, de ez csak az én véleményem!
A tornát/gyógytornát jobbnak tartom, mint a masszázst.
Nem hallok súrlódást fejforgatás közben, pedig idős vagyok, de naponta tornázom egy keveset.
Kedves kérdező. Megtudtad végül mi volt az oka a súrlódó hangnak a fejtetőn? Én is azt tapasztalom kb 2 hete, hogy a fejtetőmnél ad ki súrlódó/sercegő hangot valami a fejem jobbra-balra fordításakor. Nekem valaki fascia feszülést mondott oknak, ami többek között stressz hatására is kialakulhat. Elmúlt már azóta?
Köszönöm, a válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!