Tényleg van saját tudata a szivnek?
Figyelt kérdés
[link] elég sok hasonló cikket lehet a neten olvasni, FORRÁS hivatkozással, én eltudom ezt hinni. (figyelem normális vitamentes beszélgetés legyen, mindenki abban hisz amiben szeretne!)2024. febr. 28. 12:06
11/22 A kérdező kommentje:
10 állj le külön kértem, hogy normálisan, nem mindenkinek kell azt gondolni amit te. PONT. Ha beirod a gugliba, hogy sziv neuronok, sok forrást láthatsz angolul is, okoskodás helyett nézz utána. Főleg hogy a tudód neve is megvan adva aki publikált, ha mégegyszer belém kötsz megy a piros iksz.
2024. febr. 28. 13:43
12/22 A kérdező kommentje:
"Kizárt, hogy szívátültetésnél valahogy be/visszakapcsolodjanak ezek a idegpályák a befogadó testhez, mert ha ez megoldható lenne, lehetne agyátültetést is végezni." ez igaz ez nekem is fura, de azt eltudom hinni, hogy saját idegrendszere van stb.
2024. febr. 28. 13:45
13/22 anonim válasza:
Neuronok minden szervedet behálózzák, hisz azok irányítják, szabályozzák, és hozzák-viszik az információt az agyad és a szerveid között. Ettől még nincs külön tudata a bőrödnek, a lábujjadnak, a végbelednek vagy épp a szívednek.
14/22 anonim válasza:
15/22 A kérdező kommentje:
Köszi 13
2024. febr. 28. 14:40
16/22 anonim válasza:
Ezt két napja már kiírtad, akkor is baromság volt, most is az.
17/22 A kérdező kommentje:
Az arról szólt, hogy a sziv vagy az agy fontosabb e, megjegyzem ebben a topikban a 9-es válaszolón kivül csak gyerekes észosztást irtatok, tehát komolytalan, én inkább a tudósnak hiszek.
2024. febr. 28. 17:00
18/22 anonim válasza:
"én inkább a tudósnak hiszek."
Úgy elég nehéz lesz, hogy egy tanulmányt sem olvastál....
19/22 A kérdező kommentje:
De elolvastam a magyar nyelvü cikkeket... amúgy miért is nem érvelsz? Nem nekem kell én olvastam valamit amiről kérdeztem érvelni nektek kell aki szerint ez hülyeség. (az nem érv, hogy valaki pl egy idétlen weblapot rakott be)
2024. febr. 29. 14:05
20/22 anonim válasza:
Amíg titkokszigete és egyéb szarokat linkelsz, addig bizony az egy igen erős érv kislányom. Tudományos tanulmányokat kéne olvasgatni, nem degenerált marika képzelgéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!