Ha porckorongsérvem van,jobb,ha leugrok valahonnan?
Így ahogy mondod!
De befejezni is nekem kell.
Idén lennék 40,de így lesz.rom.Ilyen minőségben inkább jobb a földben.Ez nem vígasztal,hogy tudom,hogy élek,inkább nem élek.
Igen,még orvosnál nem voltam,külföldön élek,még új vagyok itt,így nem olyan egyszerű.De a tünetek egyértelműek számomra,sok ismerősnek ez a baja,így kezdődött mint nekem.
Több,mint 1hónapja fáj a derekam a túlerőltetéstől.Többször fáj naponta,szerencsére még nem folyamatosan.Az előrehajlás egyenlőre nem probléma,de szerintem nem sokáig lesz így.Viszont néha csak a semmiből elkezd fájni.
Ma reggel egy éles szúrást éreztem a derekam jobb oldalán.Jelenlegi munkám során is kell emelnem 15kg körüli súlyokat,de most nem állandóan.
Illetve több esetben apró,nem éles szurkálást érzek a derekamnál mindkét oldalon.
Úgy gondolom még csak az elején vagyok,de nem is szeretnék jobban belemenni,inkább a koporsóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!