Milyen orvosi szakterületre szakosodnátok, ha az orvosin lennétek?
febr. 26. 21:25
1/12 anonim válasza:
Én az idegsebészetre vagy neurológiára. Kár, h túl buta vagyok hozzá, h orvos legyek.
3/12 anonim válasza:
Én gyerekorvos. A pontom is meglenne, csak azért választottam a mérnöki utat mert nem bírom a vért és a belsőségeket.
4/12 anonim válasza:
Semmi olyanra, ahol közvetlen emberekkel kell foglalkozni, vagy túl sok munkaórát emésztene fel az életemből. Aneszteziológus, radiológus, patológus mondjuk. Mellesleg az aneszteziológusok a legokosabbak és legtalpraesettebbek is.
5/12 anonim válasza:
Én egyikre sem, de a szájsebészet jövedelmezőnek tűnik, ha ez neked egy szempont.
6/12 anonim válasza:
Radiológia. Fix időbeosztás, nincsenek saját betegek, akikkel nehéz lenne dűlőre jutni, speciális tudást igényel, nincsenek életveszélyben a betegek és nem haldokolnak és az eü rendszer szégyellnivalóan szegényes keretei kevésbé befolyásolják a munkavégzés minőségét.
7/12 anonim válasza:
Csecsemő és gyermekgyógyászat.
Csecsemő és gyermekápoló a szakmám, így nekem egyértelmű lenne.
10/12 Ypszilon1980 válasza:
Én sebész vagy plasztikai sebész lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!