Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akkustone fülspray?

Akkustone fülspray?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azzal a kérdéssel fordultam hozzátok hogy az akkustone fülspray hasznos, vagy többet árt mint használ? Tegnap óta használom, kb semmit nem vettem észre hogy kitisztult volna a fülem. Inkább pálcika vagy spray? Azt ne írjátok hogy magától tisztul, mert nem, 2 hónapja nem tisztítottam emiatt a “jó” tanács miatt, és most hogy beteg vagyok az orvos meg sem tudta nézni a fülem mert tiszta zsír.. szóval ez egy nagy butaság, sőtt gyakrabban be is dugul így:) visszatérek a takarításhoz, melyik? A pálcika vagy a spray?

2024. febr. 24. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Fülészeten fülmosás. A spray nálunk addig dugulást okozott, amíg használtuk. Nagy csalódás volt, nem olcsó.

Tudom nem erre vagy kíváncsi, de egyiket sem használom jó pár éve, azóta vagyok problémamentes.

2024. márc. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!