Miért érzem mindig úgy hogy mennem kell valahova ?
Figyelt kérdés
Amikor nem dolgozok és itthon vagyok valamiért akkor sem tudok pihenni mert olyan érzésem van mint amikor van valami dolgom vagy mennem kell valahova a nap folyamán.
Ez mitől lehet?
Ma is ez van...
Itthon vagyok nincs semmi dolgom igazából de mégsem tudok pihenni mert kb készenlétben állok tudat alatt vagy nem is tudom hogy fogalmazzák.
24/N
febr. 20. 13:36
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami miatt nem szeretsz, akarsz, mersz otthon lenni?
Ez akkor van, ha egyedül vagy otthon, ha mással, vagy mind a 2 esetben?
Hétköznap, hétvégén vagy mindkettő?
febr. 20. 13:39
2/8 anonim válasza:
Hát akkor menjél. Menj el sétálni, vagy nézz meg valamit. Nincs veled semmi baj, te ilyen kalandor féle lehetsz.
febr. 20. 13:42
3/8 anonim válasza:
Ez szorongásnak tűnik nekem.
febr. 20. 13:54
4/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok én menni sehova igazság szerint mert el vagyok itthon ilyenkor, csak mégis bennem van az a fura érzés.
Olyan mint amikor pl délután 2kor idopontod van valahova és délelőtt figyeled az órát nehogy elkéss és ezzel vagy elfoglalva vagy nem is tudom.
Aztán mindig rajovok h nem is kell mennem sehova egész nap azt csinalhatok amit akarok
febr. 20. 14:50
5/8 anonim válasza:
Ez nem elég kényszeresnek tűnik... Van esetleg ennek valami lelki háttere?
febr. 20. 14:53
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy van de nem értem az okát
febr. 20. 14:55
7/8 A kérdező kommentje:
Vállalkozó vagyok, magamnak dolgozok, van egy szépségszalonom. Jobbat nem is tudnék elkepzelni se magamnak. Szeretem amit csinálok és epp ezert nem értem hogy ha pl ott vagyok néhány napja miert jön rám émelygés stb. Nyilván van olyan hogy nincs kedvem menni annyira de tök gyorsan eltelik ott az idő mindig..
febr. 20. 14:57
8/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk amúgy munkán kívül nem csinálok túl sok mindent. Megcsinalom az itthoni dolgaimat+munka , ebből állnak a napjaim. Ugy igazán barataim nincsenek és úgy érzem nem is kellenek már. Vannak vendégeim akikkel nagyon nagyon jóban vagyok és nekem ez elég velük sokat beszélgetek el vagyok, bár nem vagyok senkivel olyan kapcsolatban hogy elmennénk ide oda néha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!