Kórházba megyek műtét miatt pár napra, miket vigyek és miben? Hülyének néznek a gurulós bőrönddel, vigyem inkább hátizsákban?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 19:52
1/6 anonim válasza:
Hát megnézném mit tennél a böröndbe...:D. Ha mütenek akkor sok mindenre nem lesz szükséged. Alap tisztálkodó holmi. Kaját attól függöen, hogy milyen mütét, de az elején akkor se fogsz enni, az altatás után kb egy napig(nem egészen).
Ruhát csak fehérnemüt...meg amiben mész, abban utána haza is mehetsz.
Miért Te mit vinnél?
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom például, hogy kell-e pizsama? Mert nekem nincs, és ha kell, akkor vennem kell egyet. Egyébként igen, műtenek.
Nem tudom, kell pl. evőeszköz? Tányér? WC-papír?
2010. okt. 24. 20:14
3/6 A kérdező kommentje:
Ja, de ez ilyen picike bőrönd. :)
De akkor viszem inkább hátizsákban. :D
2010. okt. 24. 20:15
4/6 anonim válasza:
tisztálkodó szerek.jó ha viszel wc papírt,zsepit.pizsama,fehérnemű.a műtéttől függően kaja,innivaló.én kekszet,gyümit,ivólevet,csokit,ásványvizet szoktam.poharat,papucsot,köntöst.hogy ne unatkozzak: mp3,rejtvény,könyv.kicsit túlzás,de kispárnát is szoktam.rem. segítettem
5/6 anonim válasza:
ja,és elfér egy hátizsákban,meg egy szatyorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!