Itt a gyakorin miért szólják le sokan a szemtorna módszereket, amikor més sok optikus vagy más szemészeti stb oldalon is ajánlják? (NEM LÁTÁSJAVITÁSRA)
Szóval rákerestem, hogy szemtorna , van is pár kérdés hogy ér e valamit stb... a magukat szakértőnek irók szinte mindbe megjelennek, hogy semmit se de legalább nem árt meg ilyenek. (az én egyik kérdésemnél is jött ilyen ember), Mire fel, mikor a gugliba ha beirjuk, hogy szemtorna számtalan találatot ad a kereső szemészeti vagy optikus oldalakat amik ajánlják. (nem nem látásjavitásra, hanem a monitor előtt ülőknek satöbbi. [link]
itt van 1 ilyen , ez nem holmi fórum stb cikk egészségügyi oldal cikke egy szemészorvos aláirásával. Tehát nem értem azokat akik itt a gyk-n azt irják hülyeség stb.
Az általad idézett vonatkozásnan mem szólja le senki ( ha egy kicsit gondolkozik)
De sokan minfenféle korrekciót igénylő szembajra ajánlanak ilyesmit, vagy rácsos szemüveget. Na ilyen csodás látásjavítások a sarlatánság, vagy a lehúzás kategórák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!