Milyen drasztikus hashajtó szerek teák vannak?
Szeretnék egy kiadósat fosni, így ennek előidézéséhez keresek tanácsokat. Hallottam a ricinusolajról a mályva illetve Szenna/anyalevél teákról. Ezek melyike fosat a legjobban? Okoznak e hascsikarást?
Holnap WC közelben leszek így ráérek majd futkosni, a lényeg hogy pucoljon ki.
laevolac, ott broder kijon a beled is. Veny nelkuli, benuban kaphato akar. Kezd kozepes mertekkel. Mar azzal szetfosod magad, de mire elkezd hatni kb 7 - 10 ora, tehat ugy este vedd be, reggel egy ido mulva olyat fogsz fosni, hogy a wc-t kell cserelni. De ha nem eleg mehetsz nagyobb adagra is.
De sokat igyal. sokat broder.
ja es azt a majad nem dolgozza fel, egy kis kajaval vedd be, de horpintsed, finom az ize mert lactuloz, de horpintsed. Azonnal le a torokba. stimulalja a beled hasonloan mint az agyadat az amfetamin ezt most kepzeld el a belben, es tovabb gorgeti a szekrekedest.
de broder. tenyleg igyal elotte kozben utana. Sokaig hat (akar 3 - 6 ora) es fokozatosan csillapodik, ameddig fingani mersz. De nekem volt hogy fingtam, es ahelyett jott ki egy kis kakao este az agyra. Mosolyt csalt az arcomra.
tehat semmit nem csinal csak amit kell
Aha. Meg közben rendet vág a bélflórádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!