Székrekedésem van. Mit egyek hogy meghajtson? Inkább fossak kicsit, azt majd helyreállok de ez kibirhatatlan.
Figyelt kérdés
2024. febr. 3. 14:58
1/9 anonim válasza:
Gyógyszertárból hashajtó, vagy pl aszalt szilva.
2/9 anonim válasza:
Keserűsó, ricinus, Dr Chen Patika Szűztea Forte kapszula.
Ez a legutóbbi az, ami kíméletesen, de határozottan meghajt. Eredendően fogyókúrás készítmény, de pl szegény Édesapám amikor nem tudott WC-re menni, ha egyet adtam neki belőle, reggelre el tudott menni és elvégezni a dolgát.
Szerintem ez a legjobb, üzletben beszerezhető, mellékhatások nélküli eszköz.
3/9 qborka válasza:
0,5 l Aldi rostos körtelé + meleg tejeskávé reggel éhgyomorra.
Ha még iszol hozzá előző este beáztatott aszaltszilva levét + megeszed a szilvát is,tuti kijön minden id.
4/9 Senior Séf válasza:
Leveles zöldet minden étkezéshez. Az elég rostos.
5/9 anonim válasza:
3 szem dulcolax és a lelked is kifosod :) ha bírod hogy kicsit csikargat akkor ajánlom :))
Én este vettem be 4-t most pedig a WC csak az enyém:)
6/9 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerul ez a dulcolax
2024. febr. 4. 08:21
8/9 A kérdező kommentje:
Oks
2024. febr. 5. 00:26
9/9 anonim válasza:
Krumplipüré, szilva, barack együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!