Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én egy 26 éves női testbe zárt férfi vagyok de anyának nem tetszik hogy nem vagyok nőies apa meg nem javasolja nekem a nem váltó műtétet mert ő szerinte soha nem lesz belőlem igazi férfi.

Mit tudok most csinálni ti szerintetek?

#férfi #nő #Férfi női testben
2024. jan. 29. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld elfogadni a születési nemedet. Vannak férfiasabb nők, és nőiesebb férfiak, hiszen mindkét nem hormonja megtalálható bennünk, de az arányok mások.

A nem-váltó műtétet sokan megbánják, és nincs visszaút. Te ne akarj ilyen helyzetbe kerülni.

2024. jan. 29. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát figyelj. Nem irigyellek.

De apádnak igaza van. Ha nőnek születtél,hogy a lópikulába lenne belőled Igazi férfi? Ádámcsutkával,herével...sosem lehet!

2024. jan. 29. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt tedd:

Öltözz csinosan, és keress egy olyan férfit, aki nálad is inkább férfi, nem egy nőies ficsúr.

Az ilyen nőknek náluk is erősebb férfire van szükségük, nem pedig nemváltó műtétre.

2024. jan. 29. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!