Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ott hagynátok egy jól fizető...

Ott hagynátok egy jól fizető állást ha testileg lekileg nem bírnátok csinálni?

Figyelt kérdés

Lidliben dolgozom szja mentes vagyok így átlag netto 430-500 ezret keresek de nagyon megvisel.

Délutános héten elvagyok de a délelőttös műszak 5-kor kezdődik és 3.50 kor kell felkelnem álmosan kábultan gyengén reggel 7 ig 20-30kg os gyümölcsös dobozokat pakolok aztán 14.30 ig kasszába szopok. Délután 18-19 felé már alszok de ígyse bírom.

Nem tudok semmit tenni ez ellen kávé se segít.

Fejem fáj gyengye vagyok szédülök semmihez nincs kedvem.

Enyhe depresszió is rám tör ilyenkor.

Fél éve csinálom de már nem megy tovább eleinte még motivalt a pénz de már nem elég hogy folytassam.

Más munkák fizetnek max 300-350 et.

Előrébb helyeznétek az egészségeteket mint a fizetéseteket?

2024. jan. 27. 13:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy fontosabb

Gondolj bele hogy azt a plussz pénzt amit most megkeresel megéri e később orvosra, gyógyszerre költeni

2024. jan. 27. 13:42
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nézd így: hagyod magad megvenni havi 100ért?

Ha élni akarsz, de van önfegyelmed, 300-ból is meg tudsz lenni. Ha 25 év alatt vagy, felesleges tönkretenni a tested, szellemed...

Inkább építsd magad, képezd magad...

2024. jan. 27. 13:42
 3/22 anonim ***** válasza:
Hat ezt úgyis te fogod eldönteni. Vagy akkor, ha már ténylegesen lerobbantál (fizikailag és idegileg) vagy előtte. Esetleg érdeklődj a kollégáidtól, hátha nekik van valami trükkjük, hogy tovább bírják.
2024. jan. 27. 13:43
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ott kell hagyni. Hiába keresel többet ha a megtakarításaidat majd gyógyszerre kell elköltened, meg a táppénzt kell belőle hónapokig kiegészíteni.
2024. jan. 27. 13:44
 5/22 anonim ***** válasza:
Én összevissza járok, van olyan, hogy hajnali 1-kor kell kelnem, 02:30-kor ki kell járnom a géppel, lyukat nézek a ködbe 120-nál. Ez az életem, soha nem adnám fel, ráadásul 600 felett megkeresek túlórákkal.
2024. jan. 27. 13:45
 6/22 A kérdező kommentje:

5

Eleinte én is így gondoltam hogy a pénz majd kár pótol de rajottem hogy nem csak ezt kell nézni

2024. jan. 27. 13:50
 7/22 anonim ***** válasza:

Én váltottam stresszes munkáról nyugisra. Irodai, de ég és föld a különbség. Nettó 100 ezerrel keresek kevesebbet, viszont 4 kor felallok és megyek haza. Nem stresszel senki.

Annyi, hogy mostmár nem tudok félretenni (közbejött az infláció is ugye), de mivel két kereső van, így nekem kényelmes.

Ez mindig egyéni döntés kell hogy legyen.

2024. jan. 27. 13:52
 8/22 anonim ***** válasza:
6: Igaz, de azért jól jön a pénz is. Meg egyes hivatásokhoz kell egyfajta megszállottság is. Első 4-5 évemben mikor 10 órát levezettem, majdnem összeestem, mikor leszálltam. Otthon az ágyban fekve is azt éreztem, mintha még mennék, teljesen éreztem, ahogy beleng a váltókon, de mára már teljesen megszoktam, meg se kottyan.
2024. jan. 27. 13:55
 9/22 anonim ***** válasza:

Tudom, nem feltétlen idetartozik...

A foci sztárjai is mentek a szaudi ligába csilliárdokért, hogy na majd ellubickolnak és 2000év múlva élő leszármazottuk is tele lesz zsével...

S most mi van?

Rájöttek, nem minden a pénz és elkezdték felbontani a szerződést és visszaszivárogni Európába... Hiába a pénz, a klíma, az alacsony szinvonal nem lesz így még más...

Te detto itt állsz.

2024. jan. 27. 13:56
 10/22 anonim ***** válasza:

"Előrébb helyeznétek az egészségeteket mint a fizetéseteket?"

Akkor sem végeznék olyan munkát a magasabb fizetésért, amit nehezen, vagy alig bírok fizikailag, lelkileg, ha ez "csak"az életminőségem rovására menne. Úgy, hogy már az egészségem lenne a tét, végképp nem.

2024. jan. 27. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!