Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lázam van de nem értem miről?

Lázam van de nem értem miről?

Figyelt kérdés

39,4 fokos lázra keltem fel az éjszaka. Amikor indultam volna algopyrinért akkor rám jött a hányinger és hánytam egyet.

Akkor úgy gondoltam meg is van az oka. Bélfertőzésem van.

Azonban kiderült, hogy nem mert csak akkor hánytam. Utána már egyáltalán nem és most is fáj a fejem meg 38 fokos lázam van de nem értem, hogy melyik szervem lehet begyulladva. Légutaimon se érzek semmit.

Mi okozhatja vajon?

2024. jan. 23. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem lehet megmondani. Azt se hogy vírus vagy baktérium. Lázcsillapítás és minden tünet tüneti kezelése, pihenés.

Ha meg 3 napnalatt nem enyhül semmi akkor doki

2024. jan. 23. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Most epp terjeng valami nyavalyas influenza vagy COVID valtozat ami veletlenul pont napokig tarto magas lazzal, fejfajassal jar. Ismeros korhazba is kerult miatta, annyira sz.rul lett.
2024. jan. 23. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
valami mezei vírusod van
2024. jan. 23. 10:15
 4/5 A kérdező kommentje:

#2 Tegnap éjjel egyébként úgy keltem, hogy lázgörcsöm volt. Összehúzódtak az izmaim, még a levegő után is úgy kellett kapkodjak.

Aztán hánytam egyet és jobb lett. Lefeküdtem aludni gyógyszer bevétel nélkül 39,5 fokos lázzal.

Hát remélem én nem kerülök kórházba.

2024. jan. 23. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk a gyk-n nyigas helyett a haziorvosodat is hivhatnad, a lazgorcs nem trefa.
2024. jan. 23. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!