Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen praktikák vannak arra,...

Milyen praktikák vannak arra, ha korán reggel nagy WC-zem, hogy ne nagyon hallják. Sajnos nagyon közel vannak a házban a szobák és ez kicsit stresszel, ha pl: hangosat fingok?

Figyelt kérdés
Sokszor feszelyez a dolog, hogy hallja valaki vagy egyéb, ami miatt görcsölök vagy csak pusztán stresszelek rajta. ☹️
2024. jan. 22. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha széthúzod akkor nem szól akkorát, mint amikor összeszorítod.

Mondjuk szarásnál tényleg van amikor robban! :)

2024. jan. 23. 01:05
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
#11 Akkor meg olyan sebességgel lövel ki hogy poszeidon csókjàt kapsz 😄
2024. jan. 23. 05:47
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
#12 Ezt még nem hallottam, ez jó! XDDD
2024. jan. 23. 10:25
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
#12 Mesterember mondta egyszer új wc szerelésnél, ide nem kell sok wc papír, mert ahogy kinyomod, rögtön ki is mossa a segged! XDDDD
2024. jan. 23. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha meg ennyire sok a bélgáz, akkor nézesd meg, mert az sem normális.
2024. jan. 23. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Én se értem, ebből miért csinálsz problémát. Ha együtt laksz valakivel, az ezzel jár. Hidd el ha hallanak is valamit, senkin nem fog ezzel foglalkozni! Gondolod, ha nem hallják, akkor azt hiszik, hogy soha nem szarsz és nem is fingasz? Emberek vagyunk, normál biológiai folyamat, semmi rosszat nem csinálsz. Hol mshol kellene kiengedned, ha nem a wc-ben?!
aug. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!