Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izomrángàs tapasztalatok?

Anonimuus8 kérdése:

Izomrángàs tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Elnèzèst hogy nem irok ekezeteket.

Szoval a helyzet hogy egy hetig beteg voltam.Màra lettem jol.Ejjel arra keltem hogy a jobb oldalon izomràngàs van a mellizmomban(felül)

De szinte megallas nelkul.Tudjàtok mintha direkt ugràltatnàm a mellizmom a csajoknak.Mèg soha nem volt ilyen velem.Es szinte egyhuzamba csinàlja azota is.heti 6 x edzek foleg most mert jovo heten egy fotozasom lenne.Es egesz heten stresszeltem hogy pont most lettem beteg.Eleg kemenyen streszeltem ez miatt.Nemtudom lehet e koze hozza?!

jan. 21. 09:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Nagyon ritka az oldalon az ilyen sok hasznos valasz.Es valoban mindenki segiteni akart es nem paraztatni.Nagyon koszonom a valaszokat.!!!Tegnap mar tudtam edzeni ami teljessen feltoltott.Este magátol elmult a rangas es azota semmi.Nagyon koszonom a valaszokat!!
jan. 22. 11:28
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
Ne vedd félvállról a stresszt. Eredetileg arra való volt, hogy ha találkoztunk a kardfogú tigrissel, fel tudjuk vele venni a harcot, vagy el tudjunk meneküli előle. "Harcolj, vagy menekülj,állapot. A Szimpatikus idegrendszer kerül túlsúlyba, és a kar-, meg a lábizmaidon, valamint az agyadon kívül SEMMI sem működik teljes kapacitáson. Se az emésztés, se a légzés, se a keringés, se az elválasztás, se a hormonképzés, semmi. Minden a túlélésnek van alárendelve. Szóval egy rendkívül hasznos állapot, ha arra az öt percre korlátozódik, amíg lezajlik a nagy találkozás, és utána visszaáll a normál paraszimpatikus idegrendszer. Csakhogy ma embere folyamatos stresszben él. Mert nem csak evidens, mindenki által ismert stresszfaktorok léteznek, hanem rejtett, belső stresszforrások is, mint a bolti vackoktól előálló bélrendszeri diszfunkció, a bélflóra felborulása, a cirkadián ritmus felborulása, az edzés helytelen ütemezése, a monitorok pofánkba világító hideg kék fénye, stb. Tehát egész nap nem működik teljes gőzön a tested.
jan. 22. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!