Jogosan kér a háziorvos asszisztense számon,hogy miért nincsen a jelenlegi lakhelyemhez bejelentett címem? Nem vagyok felháborodva, csak kérdezem.
Figyelt kérdés
Tavaly költöztem egy másik megyébe, de nincs ideiglenes lakcímem ide, sem semmi más, a régi címem van még a lakcímkártyámon. Viszont az orvosi karton át lett ide kérve,már tavaly a költözés után. A doktor két asszisztensnője, mindig azon morgolódik velem,hogy miért nem ide vagyok bejelentve lakcímileg. Miért fontos ez nekik,ha az orvosi karton át van kérve ide?2024. jan. 20. 23:48
1/8 anonim válasza:
Hm. Érdekes. Pesten én két olyanról tudok, aki másik körzet orvosához jár. Az egyik sok éve. Nem tudok róla, hogy lett volna ilyen gondjuk.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor legközelebb esetleg meg is kérdezhetem, hogy mi ezzel a probléma?
2024. jan. 21. 00:52
4/8 anonim válasza:
Igen. Örülj neki, hogy ellát, nem volna köteles, mivel lakcím szerint nem tartozol oda.
5/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag át lettek verve a palánkon, az a bajuk. Háziorvos azt köteles a praxisba felvenni aki lakcímkártya szerint oda tartozik. Egy 2000 fős nagy körzetbe pedig nem szeretik az ilyen potyautas betegeket.
6/8 anonim válasza:
Mi az, hogy "át lett kérve"? És miért vettek át, ha nem is ott laksz papír szerint? Ha meg átvettek önként és dalolva, akkor miért pampognak?
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Ezt kérdezem én is.Minden zokszó nélkül átvettek.
2024. jan. 21. 19:18
8/8 anonim válasza:
7.
Ebben az esetben a 3.kérdésem a releváns, fel is teheted nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!