Pár napja bejelentette az államfő, hogy Január végéig a két oltással rendelkező személyek a harmadikat is fel kell vegyék. Ti felveszítek?
Nem veszem fel, mert le sem esett. Ilyen baromságot... egy oltást nem lehet felvenni, maximum beadatni. Örömteli, hogy szakemberek használnak teljesen értelmetlen kifejezéseket. :)
Amúgy én az első sem kettőt sem vettem fel, nemhogy a harmadikat. Akinek kell, annak örömmel átadom az én adagjaimat is, használja egészséggel. Mellesleg, akkor most kötelezővé tették a harmadik oltást? Vagy mit takar az, hogy fel KELL vegyék?
Kettőt kaptam tavasszal, de többet már nem szeretnék, viszont ha rámkötelezik ott kell hagynom a munkám, és a szüleimhez se tudok haza menni, mivel ők más országban laknak.
Annyira kétségbe vagyok esve, mert imádom a munkám, és nem rég vizsgáztam is. Kárba megy a sok készülés.
Három éve vagyok pedagógus, és az utolsó egy évben rengeteg energiám ment el a portfólió írásával, majd a vizsgatanítással. Aki ezen keresztül megy pontosan tudja, milyen sok idegeskedéssel jár. Ennek ellenére imádom a munkám. A pénz sem érdekel, csak tudjak tanítani, ez a mindenem.
Ez a helyzet viszont annyira megvisel,nem tudom hogyan tovább. Még párom sincs, akire tudnék támaszkodni lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!