Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki járt már valamelyik...

Valaki járt már valamelyik MÁV rendelőben?

Figyelt kérdés

Néztem az árakat és nem értem. Nagyon olcsónak tűnnek. Valamit elnéztem? Térítés ellátást szeretném igénybe venni, de a fogászat is sokkal olcsóbb, mint más magán, illetve a gyógytorna is. Eddig ahová jártam az 4szer annyiba került, pedig egy város. Valamit elnêzek vagy tényleg ilyen olcsó?

[link]

Ezt néztem.

jan. 11. 09:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kicsit még utánanéztem. A MÁV-os állásokat úgy hirdetik, hogy ingyenes ellátás a MÁV kórházakban. Szóval innen nézve valószínűleg fizetős, mert akkor miért emelik ki.
jan. 11. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:

11: Nem fizetős sok minden.

Én Pécsre járok. Most megnéztem a honlapjukat. Ott van, hogy milyen szakrendeléseket lehet tb alapon igénybe venni (társadalombiztosítási ellátások címen). Ezek mind ingyenesek. 20 szakrendelés + labor van.

Nézd meg te is a saját városodra.

De szerintem kevered is dolgokat a kérdésedben MÁV rendelő van, itt a 11-ben pedig MÁV kórházat írsz. A mi városunkban pl. nincs MÁV kórház.

jan. 16. 09:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendelő, véletlenül írtam kórházat. Tudom, hogy van tb alapú ellátás, de azt hittem, hogy az azoknak van, akik ahhoz a körzethez tartoznak.
jan. 16. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!