Aki kórházban vagy rendelőben dolgozik milyen cipőt visel?
Figyelt kérdés
Jelenleg papucsom van de ha kórházba megyek gyakorlatra szeretnék inkább cipőt venni ha rohanni kell. Sajnos konkrét infót sehol se találtam mindenhol papucs van.
Milyen szempontokat kell nézni ilyenkor? Gondolom az alap ,hogy fehér legyen, ne csúszkáljon, csak benti hordásra legyen, magas hőfokot bírja. De pl lehet fűzős a cipő vagy nem? Tapasztalatok?
2022. jan. 21. 21:11
1/9 anonim válasza:
Bár én is papucsot hordtam/hordok, nem volt külön megkötés, hogy milyennek kell lennie. Azon felül, amit leírtál, fontos, hogy kényelmes legyen, más szempont nincs szerintem
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. jan. 21. 21:22
3/9 anonim válasza:
Én sima fehér sportcipőben szoktam.
Most ilyenben
Egyetem gyakorlatok alatt is sportcipőben voltam mindig és sosem volt belőle gond, de egyébként kórház/rendelő függő hogy mik a szabályok.
4/9 anonim válasza:
A lényeg a csúszásmentes talp, és a "vízállóság", mert folyhat rá vér, genny, róka, kula,...
6/9 anonim válasza:
Futni kell? Soha nem kell futni. Abból csak a baleset van. Törött lábbal meg nem lehet beteget ellátni. Jó a papucs.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát azért van olyan eset mikor sietni kell pl egy reanimációhoz. Vagy egy hirtelen rosszuléthez, összeeséshez.
2022. jan. 21. 22:01
8/9 anonim válasza:
Nekem most egy fehér talpú, virágmintás Batz papucsom van. Nekem az a legfontosabb, hogy kényelmes legyen, ne csúszkáljon benne a lábam. Megyei kórházban dolgom. Igaza van az egyik hozzászólónak, sehova sem szabad futni. A valóság nem a Vészgelyzet forgatási helyszíne. Az első mentőhelikopter fogadásomnál futottam először és utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!