Mennyire normális epehólyag eltávolítás után?
Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt volt a műtét, minden rendben ment sok kicsi kövem volt. Semmi probléma nem volt a műtét után. De most 2-3 napja megy a hasam, de mint a víz azt hittem, hogy elkaptam valamit, de hajnalba epét hánytam. Hogy tudok még epét hányni ha eltávolították az epehólyagot?2024. jan. 7. 10:30
1/4 anonim válasza:
Mert epe attól termelődik, hogy a hólyagot eltávolították.
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen aznap még a menstruációm is megjött😞
2-3 nap alatt helyre jöttem, de addig nagyon rosszul voltam, kb semmit nem ettem csak vizet ittam, meg sós kekszet ettem. De elmúlt, szerencsére azóta sem volt ilyen.
2024. febr. 17. 09:07
4/4 anonim válasza:
Az biztos, hogy valami más miatt voltál beteg.
Az epét a máj termeli, az epehólyag csak tárolja. Ha nincs epehólyag, akkor a májból közvetlenül ürül a gyomorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!