Gyógyszerről való leszokás?
Én jelenleg fél szertralint szedek inszomniára minden nap (tudom, hogy nem altató, stresszoldó, de a pszichológus megállapította h a stressztől van inszomniám), és amúgy tényleg nem stresszelek azóta annyit, és jelentősen javult az alvásom, előtte reggel felkeltem és már akkor stresszeltem az aznap esti szenvedéstől, és most már este is nyugodt vagyok. Elalszom szinte 15-30 perc alatt, előtte ha kb 10-kor ágyvba mentem átlagosan 2 fele aludtam el, addig nettó szenvedés, de a 4-5 sem volt ritka. Az a helyzet hogy most már 2 éve szedem, és tudom hogy nem jó. A mellékhatása torokszárazság, már egy vagy két éve mindig begyullad a mandulám, valszeg emiatt. Egyébként azóta próbálgattam így nem szedni, de akkor pánikrohamit kaptam napközben, este meg volt h csak reggel 7-kor aludtam el, meg ilyen kényszeres dolgok jöteltek elő. Szóval légyszi valaki tud segíteni, nagyon hálás lennék érte, köszönöm!!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!