Miért szed mindenki xanaxot?
Családomon belül szinte mindenki szedi, vagy valami más nyugtatót, de úgy mint a cukorkát. Én csak nagyon ritkán veszek be (havi max 1-2x) mert nehezen alszok, de az is elég mert nagyon hamar függőséget okoz, tapasztaltam.
Abszolut jól élünk, nincs ok semmi aggodalomra, de mindig mondják h szoronganak és szinte csak a gyógyszer használ nekik, más nem. (Pedig mindenki sportol is valamit)
Családi vállalkozásunk van, azért ott nyilván nagy a felelősség én magam is sokat szorongok, de nem gondolom, hogy e miatt minden nap gyógyszert kéne szedni.
Szerintetek próbáljak velük beszélni h változtassanak, vagy inkább ne foglalkozzak vele, hiszen az ő dolguk?
Én pl. nem szedek.
Egyébként ezek orvosi rendelvényhez vannak kötve, szóval elvileg szakember ellenőrzi a szedésüket. Gondolom, ha tehetnék, nem szednék.
Igen persze, orvosi rendelvényhez kötött az egy dolog, de egy telefon és az orvos egyből írja is fel.
Én még fiatal vagyok, másképp élem meg a stresszt, de az idősebbeknek sem gondolom h ez az egyetlen megoldás.
Hát igen, akkor inkább nem foglalkozok vele.
Azt aláírom h nagyon hatékony gyógyszer, mert rövid távon jól eltünteti a problémákat, de hosszú távon semmiképpen sem a legjobb megoldás, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!