Miért vagyok mindig fáradt? Többi lent:
Figyelt kérdés
Rendszeresen fáradnak érzem magam, és nincs annyi energiám mint ami volt pár hónapja. Sem a munkahelyen, sem a suliban, sem házimunkában nem tudok úgy teljesíteni ahogy eddig, már nincs bennem olyan "hajtóerő" mint ami volt, mozdulni sincs nagyon kedvem. Persze csinálom a dolgom, de nem teljesítek úgy ahogy szoktam, és nem tudom mi a bajom.jan. 1. 12:56
1/2 anonim válasza:
Részben egyszerű, pl. vmilyen hiány lépett fel amit pótolni kéne, valami betegség a háttérbe amit fel kell deríteni. Mozgás hiány, amit vmivel pótolni kellene pl. egy kis kocogás futás szabadba vagy futópadon. Léteznek testépítő szerek, amin belül alkategóriaként energizálók, esetleg abból vmit. Nekem pl. a KV sokat szokott segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Melóban eleget mozgom, kb felér egy edzéssel. Nagyon lelassultnak érzem magam ahhoz hogy úgy gondoljam segítene az edzés.
jan. 1. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!