156 cm-hez 38 kg az lehet egészséges egy lánynak?
Tévedsz. Nem minden kínai néz ki ilyen betegesen vékonyan. Akkor ezek szerint te még nem láttál kínait, pedig Magyarországon is sokan vannak.
De, beteg vagy, ugyanis a 15-ös BMI-vel kórházban lenne a helyed.
Mármint FEJBEN vagy nagyon problémás, hogyha szerinted megfelelő a súlyod, sőt, büszkén bizonygatod, milyen jól vagy.
A szíved biztosan nem ezt mondaná, ha tudna bezsélni.
Vannak, akik nem tudnak hízni, ezt el kell fogadni. - ez természetesen nem igaz.
Akik ezt állítják, csipegetnek, vagy hánytatják magukat, esetleg súlyos betegségben szenvednek.
24#
Soha nem hánytattam magam, nem szenvedek semmilyen betegségben, régen még hízókúrára fogtam magam pont az ilyenek miatt, mint te (ma már örülök neki, hogy ez nem jött össze).
Ne akard már megmondani, hogy miért vagyok vékony testalkatú..anyukám 2 gyerek után is darázsderekú és NEM koplal, ahogyan én sem. Egyébként meg örülök neki, hogy ilyen a testalkatom, bármiből ehetek bármennyit anélkül, hogy gurulnék. Gondolom ezzel vígasztalod magad, hogy más azért "gebe" mert koplal vagy beteg. Hát rohadtul nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!