156 cm-hez 38 kg az lehet egészséges egy lánynak?
A normális értékű BMI és a súlyosan sovány között, mint a tiéd, azért van különbség.
Nem baj, hidd azt, hogy veled minden rendben van.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
A gebézőktől kérdezném: a vékonyakat miért "ér" bántani?!
Középiskolás koromban rengetegszer megkaptam én is, hogy csontkollekció, anorexiás, pedig 46kg voltam akkor. Most se sokkal vagyok több, 49-50 körül mozgok a 167 cm-hez. Sose volt gondom a testemmel, mégis a molett lányok bántottak, de ha én mondtam volna rájuk valami csúnyát akkor én lettem volna a szemét köcsög aki belegázol a túlsúlyos lelkivilágába, csak a sok böszme nem gondol bele, hogy a vékonyaknak épp olyan szarul esik, ha piszkálják. Szóval..miért is "ér" a vékonyat bántani???!!
Megnyugtat az a gondolat, hogy én is vékony vagyok? Csak 159 centihez vagyok 47 kg? A kérdező 3 centivel alacsonyabb, mint én, és 9 kg-val könnyebb, mint én. Engedtessék már meg nekem, hogy én legebézzek valakit, aki egészségtelenül vékony.
Nem nyugtat meg és így meg főleg nem értem miért kell bántani a másik vékonyat. Jobban érzed magad tőle? Igen, könnyebb, mint te, de ez a csontozattól is függ. Egyik ismerősöm 2 gyerek után volt 42 kg és 165 cm. Tudod, genetika.
Miért kell mindent a genetikára fogni? 🤦🤷 Az ismerősöd miket és mennyit eszik?
Nem érzem magam jobban tőle, csupán aki nem ért a szép szóból, hisz már sokan leírtuk, hogy egészségtelenül vékony, híznia kéne, az, majd a drasztikus kifejezésre felkapja a fejét, és elgondolkodik a dolgokon. De a kérdező váltig állítja, hogy ő így jó, ám legyen. Csak valójában ez nem így van, ahogy az ő egója gondolja.
A molettek miért foghatják a genetikára?
Az ismerősöm teljesen normálisan eszik, nassol, minden - ahogy én is. Vannak, akik nem tudnak hízni, ezt el kell fogadni.
Senki ne fogja csak a genetikára.
BMI kalkulátor leírta, hogy súlyosan sovány a kérdező. Vagy ez így szerinted rendben van?
Anyukám, aki 149 centi volt, még ő is 42 kg volt.
Egy gyerek, vagy egy nagyon beteg felnőtt embernek a súlya van 40 kg alatt.
Csak azt fejtettem ki, hogy attól mert vékony, ne gebézz le másokat mert sértő, ha beteg akkor meg pláne.
További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!