2/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Nekem van egy munkában, amit mindig után töltögetek, már fél éve abból iszok.
3/5 anonim válasza:
Én abba töltöm a folyékony szappant, van hogy 2-3 üveg is megtelik.
Szappant lereszelem, felfőzöm 2 liter vízben, egy kis glicerint is adok néha hozzá, hagyom kihűlni és töltöm tölcsérrel.
4/5 anonim válasza:
#3 2,8 liter, bocsánat! És a szappant fel is lehet darabolni! :)
5/5 anonim válasza:
Ez úgy baromság, ahogy van. Az alapállítás az, hogy a gyártóknak csak az első töltet elfogyásáig kell garantálniuk, hogy nem oldódnak ki káros anyagok, utána már nem felelősek semmiért. Ilyen nincs. Rendeltetésszerű és megtűrt használatra egyformán kiterjednek a minőségi követelmények, különösen a közegészségügyiek, legfőbbképpen élelmiszeriparban. Megtűrt használat minden olyasmi, ami várhatóan előfordul, nem is túl ritkán, és természeténél fogva olyan, hogy teljesen elkerülni nem is lehet. Az italos palackok vízzel, vagy bármi mással töltögetése tipikusan ilyen. Azt nem tudom, mennyi káros anyag vagy mikroműanyag kerül a szervezetbe ilyen felhasználásnál, tekintve, hogy ami cikkeket erről találtam, egy se hivatkozott beazonosítható kutatásra ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!