Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyers padlizsán okozhat e...

Nyers padlizsán okozhat e problémát?

Figyelt kérdés

padlizsános tésztát főzök,nyersen ettem belőle egy szeletet,de furcsa volt keserű és csípett mint az erős paprika,a kislányom is evett belőle egy kis falatot,neki amúgy nem csípte ki a száját,bár amúgy észrevettem már máskor is padlizsán evésnél hogy nekem csípi még főzve ételben is a szám mint pl. a szőlő is egyébként meg a paradicsom

na de most nem az a lényeg hogy allergia esetleg nem azon aggódom hanem inkább hogy én nem tudtam soha nem hallottam róla hogy mérgező nyersen

ennyi árthatott nekünk komolyabban?

2023. dec. 15. 19:57
 1/6 A kérdező kommentje:
annyira allergiás reakciótól nem tartok,inkább ez a nyersen mérgező mert a kicsi egy falatot evett belőle én meg egy szeletnek kb. a felét
2023. dec. 15. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyitől biztosan nem lesz bajotok. Én rendszeresen szoktam kóstolgatni nyersen. Ha tényleg mérgező is, csak nagyon gyengén lehet az.
2023. dec. 15. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyersen akár mérgező is lehet (Google). De ennyitől nem hiszem, hogy lesz bajotok.
2023. dec. 15. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen ,okoz
2023. dec. 15. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
szolanin vegyület van benne ezt eddig is ismertük pl.ugye a burgonyával is van a zöld részeiben amit nem eszünk meg amúgy kb. minden kerti zöldségben van,csak pl. a paradicsomban nem sok van ami miatt ehető nyersen is még a padlizsán esetén nyersen is sok van és főzés-sütés hatástalanítja
2023. dec. 15. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyersen okozhat hasfájást, de annyit garantáltan nem eszel meg nyersen, hogy tényleg bajod legyen.
2023. dec. 15. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!