Elfekvőbe befeküdhet önként bárki, aki nem is beteg? Felveszik az osztályra?
Pofatlanul beirom, de van ilyen. En voltam pszichiatria osztalyon, ez foleg a nyilt osztalyon volt egy bizonyos korhazban (voltam masikban is, ott nem igazan lattam ezt az esetet). De voltam zarton is, na oda nem engednek be csoveseket vagy kamusokat.
Eleg azt mondanod, hogy ongyilkos akarsz lenni, reszletezed, es bekuldenek az osztalyra. En mar aludtam csovesekkel egy teremben voltunk vagy 10-en. Abbol kb. 2 neurologiai eset volt nem pedig pszichiatriai, 5 csoves, a masik egy drogozasbol zart osztalybol kijozanodo ember volt, mellette ereztem magam a legnagyobb biztonsagban oszinten. Oke ez nem 10, hanem... 8, elnezest csak saccoltam a 10-et. De nehany korhazba be lehet igy menni. Szuicid ideatio vagy direkt megvagja magat itt ott es verzik de nem nagyon... akkor fixen felveszik.
Igen, van ilyen, de nem marad bent sokaig se telen se nyaron. Kb. 1 - 3 napig akin latjak, hogy bekamuzta a dolgot.
Mondom voltam bent, csovesek volt a kb. fele. nem tudom ezen mi nem logikus, ez teny. Erre mar nem tudok mit reagalni. Igen bejonnek, hogy ongyilkosak akarnak lenni ami egyebkent meg a te gondolatmenetedet ellenzi - egy csoves valoban meg akarna tenni mert mit veszithet mar? A hid alatti mindennapokat meg a lenezest es a hideget meleget mig masok legkondi meg futes es jo karacsony o meg egyedul valahol? Vagy beteg, nem tud mit venni, ilyesmi.
Persze, hogy felveszik egyebkent es raadasul te fizeted meg a TB-dbol, igen, kotelesek ellatni azt is aki nem tamogatott es hatraleka van es ezt te is finanszirozod ha ez zavarna - csak kozlom.
En ezzel a flegma kommenteddel nem tudom mit akarsz elerni, de en lezartam a beszelgetest, mert csak bohockodsz. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!