Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szorongás ellen van jó gyógyír...

Szorongás ellen van jó gyógyír szerintetek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban, amióta beleszerettem egy fiúba akibe nem kellett volna, egy folytaban szorongok és csak sírni tudnék. Nagyon félek hogy emiatt kiújul a pánikrohamom ezért nagyon örülnék annak ha segítenétek.

2023. dec. 11. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Azért ez annál komolyabb.

Ismerek kamasz lányokat és nem ennyire instabilak.

Pszichológussal mindenképp érdemes lenne legalább párszor beszélgetni és nem tukmálni rá a frontint, ami az egyik leginkább addiktív gyógyszer súlyos mellékhatásokkal.

2023. dec. 12. 00:08
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
#11 Nem mondtam, hogy mindennap vegyen be egy szemet, írtam felezze a legkisebb adagot is. Így akarjon az ember jót.
2023. dec. 12. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Ne mártirkodj, 12-es, nem az az érdekes, hogy te mit akarsz, az a te magánügyed, az az érdekes, hogy milyen következményekkel jár. Függőséget okozó vényköteles szert nem ajánlgatunk, mert egyrészt nem megoldás, másrészt óriási károkat okozhat!
2023. dec. 12. 08:17
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
#13 Ja, óriási károkat okozhat, egy ilyen kis sz.rnak a fele, de mikor egy orvos felírja marékszámra ezeket a drogokat, akkor: "vedd be, be kell vedd, orvos írta" nem mártírkodom, de rettegjetek csak az óriási károktól. :D
2023. dec. 12. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Először a fele, aztán az egész, aztán kettő, aztán három - ez így működik! És pont azért kell hozzá orvos, nem cukorka! Te hánynál tartasz? Hát nem egy félnél!
2023. dec. 12. 16:24
 16/16 anonim válasza:

Nem olvastam el senki válaszát, ezért nem tudom, hogy más is felajánlotta-e.

De az sokat segíthet a szorongáson, ha valakivel megbeszéled. Írj rám privátban, ha gondolod. :)

2023. dec. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!