Ez a koronavírus veszélyes, hogy ennyire megint fel van kapva?
Figyelt kérdés
Mostanában megint erről szólnak a hírek. Mennyire nehéz átvészelni? Nagyon terjed? Aki elkapta milyen tünetei voltak? Hamar kigyógyulni belőle? 27 vagyok, januárban voltam igazolt kovidos, alig volt tünet. Kell tartanom? Egyáltalán védett vagyok még?
Félreértés ne essék, igazából nem is attól félek nagyon, hogy komoly bajom lesz, csak most mennék nagyobb buliba, és sokan mondják, hogy terjed nagyon. Karácsonyt nem szeretném náthásan tölteni, hogy ünnepi kaját se tudjam élvezni, meg esetleg családot végig fertőzzem ha összeszedem valahol, habár sose tudni ígyse, hogy hol szedem össze.
2023. dec. 11. 20:48
11/11 anonim válasza:
Én most vagyok először benne, kilencedik napja tart. Torok fájással kezdődött, majd nátha indult. A negyedik napon alig álltam a lábamon, csak feküdni akartam olyan fáradt voltam.Ekkor lett pozitív a tesztem.Lázam nem volt, de a bőröm bizsergett, fejem esténként fájt. A nátha nem akar múlni, hangom még mindig rekedt, herpes is kijött a számon. Hétfőn tesztelek újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!