Mitől veszélyesebb minden új mutáns?(Bővebben lent.)
Kezdődött azzal, hogy a delta sokkal durvább, mint a béta volt, noha egész nyáron mást se lehetett hallani, minthogy a delta náthaszerű tüneteket okoz, amíg elődjét az influenzához hasonló tünetekkel jellemezték. Ok., megtudtam, hogy a nátha sokkal kellemetlenebb, mint az influenza, dehát mindig tanul az ember. Na, de máris jön a szuperveszélyes omikron, ami meg egyenesen fáradtságot okoz! Már rettegek is, nagyon durva lehet fáradtnak lenni, még sose éreztem.
A másik, amit nem értek: béta influenza járvány idején influenzás tüneteket okoz, allergia szezonban delta, allergiás tüneteket, és télen a sötét vacak időben, amikor mindenki fáradt, megérkezik omikron a fáradtság tüneteivel.
Mi lesz a következő? A tavaszi vetés idején megjelenik a különösen kertészekre veszélyes új mutáns, derékfájás tünettel?🤔
Semmitől :D
Mer aszonták a tv-be azt azér
Azt is mondták hogy nem lesz mutáncs,azt is hogy jövőre nem lesz covid :D
Hagyjuk szerintem
Engedd el!
Sokáig fognak még minket hülyiteni.
Tudom, csak azt nem értem ennyi ellentmondás után, hogy tudja még egy csomó ember komolyan venni.
#2! A magánpraxissal kapcsolatban lehet igazság abban, amit írtál, de van rá lehetőség, hogy az állami ellátásból megcáfolják🤷
Nem tudom, nekem nincs összehasonlítási alapom, mert a deltát eddig csak oltott ismerőseim kapták el, de nem éppen náthaszerű tüneteik voltak. Maradjunk annyiban, hogy az oltásuk konkrétan sz.rt se ért, ha a tüneteket és a súlyosságát nézzük.
Egyelőre ellenmondásosak a hírek.
Egyrészt az esetszámok gyakorlatilag egy hete kezdtek el nőni. A kórházi felvételek száma nem nőtt meg eszerint a videó szerint:
https://www.youtube.com/watch?v=wr-v-bT8X38
De ugye ennyire korán még nem lehet tudni, mert a kórházi felvételek és a halálozások általában lemarad az esetszámok mögött.
Itt egy intenzív részleges orvos beszél arról, hogy a hónap eleje óta egyre inkább fiatalok jelentkeznek a kórházakban, némelyik intenzív ellátásra is szorul, zömük oltatlan vagy egyszer oltott.
Ő komolyan tart attól, hogy egy újabb roham várható a kórházakban.
Amúgy a kulcsmondat az első videóban hangzik el: "Ha Afrikát nem oltják be, akkor új variánsok várhatók." Az ottani alacsony átoltottsági arány botrányos, miközben mi itt a harmadik oltásokban tobzódunk. De ahogy látom a GYIK-on, aki nem fújol az oltásokra annak csak 0% jár. Nyilván szerintük az a jó, ha ez így megy tovább, és sosem lábalunk ki a pandémiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!