Ha covidos voltam, és anya elkapta tolem, Es egy szobaban vagyunk en vissza kaphatom?
Szombaton lettem beteg, anya meg szerda korul. Most nekem mar negativ a teszt, de anyanak reggel pozitiv lett.
Visszakaphatom tole,ha egy szobaban maradunk?
"Rengeteg egeszsegugyben dolgozo ismerosom van"
Általában így kezdődnek azok az "érvek", amiket a továbbiakban nem kell komolyan venni.
Érdekes, nekem meg van olyan ismerősöm, aki infarktust kapott és a kórházban a covidot is összeszedte utána, neki meg semmi baja nem volt a covidtól legyengült immunrendszerrel, egy ilyen életveszélyes állapot után sem. Na akkor mi van?
Hol vannak a számadatok, amik alátámasztják az állításod? Az, hogy itthon nincsenek, egy dolog, világszinten vannak adatok, elég reprezentatívak.
Az aktív eseteket nyisd le. Jelenleg kb 23 millió fertőzöttet regisztráltak a világon, nyilván ettől több van, de a regisztráltakból vagy 35 ezren súlyos betegek, azaz 0,2%. Ennyit a "minden második ember kétoldali tüdőgyulladásos" dumáddal.
Tudom, téged a tények nem zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!