Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha covidos voltam, és anya...

Ha covidos voltam, és anya elkapta tolem, Es egy szobaban vagyunk en vissza kaphatom?

Figyelt kérdés

Szombaton lettem beteg, anya meg szerda korul. Most nekem mar negativ a teszt, de anyanak reggel pozitiv lett.

Visszakaphatom tole,ha egy szobaban maradunk?

2023. dec. 10. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Attol fugg, milyen teszt, a pcr valoban egy atveres volt, az antigen teszteket viszont nehez atbszni. Egyebkent tunetek alapjan is diagnosztizalhato a covid. Ha szerinted ez egy influenza, akkor nem voltal meg covidos, ennyi. Aki volt mar, az mind tudja, hogy nem influenzas volt, barhogy is probalod gyozkodni. Nyilvan volt amugy rengeteg kamu covid diagnozis is, meg az elejen a hulladek pcr tesztek meg a hantazo orvosok miatt is, hogy feltornazzak a szamokat es csinaljak a panikot, de attol meg nem mind volt az.
2023. dec. 12. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Tünet sokféle lehet. Én pozitív voltam pénteken, házi teszteléssel. Ez patikai gyorsteszt. Életemben ilyenből elvégeztem már vagy nyolcat, de eddig mindig negatív volt. Mivel négyszeresen oltott vagyok, nekem egy sima megfázásos tünetegyüttes jelentkezett és mára már majdnem el is múlt. Hőemelkedés volt a legmagasabb láz. Egy oltotton a covid vagy tünetmentesen zajlik, vagy enyhébb lefolyással. sajnos másfél éve nem tudok újabb oltást levadászni, lehet, hogy ha beszúratom az ötödiket, ezt is megúsztam volna. Akik ma 40 fokos lázzal tüdőgyulladást kapnak a covidtól, azok szerintem főleg az oltatlan idősek. A jelenlegi vírusváltozatot már a szakemberek gyengébbnek ítélik. A vírusnak is az ilyen irányú mutálódás áll érdekében, mert ha kinyírja a gazdaszervezetet, nincs kibe átugrania tovább szaporodni. Az enyhe tünetesek nagy része járóképes marad és nem is hiszi, hogy covidos, nem húz maszkot és ez a vírusnak jó, hiszen jobban tud terjedni.
2023. dec. 12. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
10%
Ne nyomd a suket szoveget, mert elsokezbol BARKI fel tud sorolni legalabb 5 szarra oltott ismerost, aki sulyosan megbetegedett! En 0 darab oltassal 3 nap alatt estem at a betegsegen, de cserebe a parom zsinorban latja el a covidos betegeket, akik 4x oltottak, es mar nem egy kozuluk gepen log! Ok, hogy beoltattad magad ezzel a szar hatastalan viccoltassal, de legalabb ne nyomd a hazugsagot, es ne nezz hulyenek masokat!
2023. dec. 12. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

"Rengeteg egeszsegugyben dolgozo ismerosom van"

Általában így kezdődnek azok az "érvek", amiket a továbbiakban nem kell komolyan venni.

Érdekes, nekem meg van olyan ismerősöm, aki infarktust kapott és a kórházban a covidot is összeszedte utána, neki meg semmi baja nem volt a covidtól legyengült immunrendszerrel, egy ilyen életveszélyes állapot után sem. Na akkor mi van?

Hol vannak a számadatok, amik alátámasztják az állításod? Az, hogy itthon nincsenek, egy dolog, világszinten vannak adatok, elég reprezentatívak.

[link]

Az aktív eseteket nyisd le. Jelenleg kb 23 millió fertőzöttet regisztráltak a világon, nyilván ettől több van, de a regisztráltakból vagy 35 ezren súlyos betegek, azaz 0,2%. Ennyit a "minden második ember kétoldali tüdőgyulladásos" dumáddal.

Tudom, téged a tények nem zavarnak.

2023. dec. 13. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!