Speedtől miért van ilyen szaga az embernek?
Figyelt kérdés
mindig is elleneztem a drogokat, meg volt a véleményem azokról akik használják, leginkább az a viselkedés miatt amit sokakból kivàlt. egyik haveromat vittem kocsival, és valami nagyon büdös szaga volt. elsőnek azt hittem hogy az ő szaga az, de nem lehetett mert előtte fürdött. sajnos èn is kipróbáltam, de kb semmire nem emlékszem belőle mert annyira részeg voltam. mikor felkeltem és is azt a szagot éreztem a számból, és keserű ízt, és barna volt a nyelvem. ez mitől lehet? mi okozza ezt a nagyon büdös szagot ?2023. dec. 9. 23:13
1/5 anonim válasza:
Vegyianyag lehet.
Te sem vagy százas, amúgy, hogy ilyeneket próbálsz.
2/5 anonim válasza:
Hát ha fel van pörögve, gondolom jó leizzad.
Tudtommal a speed maga eddigi tapasztalatok meg elmondás alapján nem különösebben változtatja meg a szagodat.
Hányni is gyakori mandyn, speen magában is, pláne ha iszol mellé. Ez is lehetett a szag?
3/5 A kérdező kommentje:
olyasmi volt mint a szar szag, de nem az volt. ilyen nagyon szúrós szag. olyasmi mint az ammónia. nem testszag, ennek a szarnak volt a szaga szerintem
2023. dec. 10. 14:13
4/5 anonim válasza:
Szerintem pedig hányás lehetett, esetleg összeevett elôtte valamit, vagy rosszak a fogai?
Mondom, és sok ilyen buliban voltam, senki nem volt különösen büdösebb, mint egy edzõteremben.
5/5 anonim válasza:
Gec N vegyél be mindenféle pancsolt vackot és nem lesz ilyen probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!