Mit tegyek hogy ne legyen izomlázam edzés közben?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 16:29
1/10 anonim válasza:
Hát az edzés után jelentkezik. De rakell dolgozni akkor elmúlik
2/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. És ezzel az edzéssel fogyni fogok?
2023. dec. 6. 16:47
3/10 anonim válasza:
#1: Dehogy kell ráedzeni! nem szabad ráedzeni, át kell mozgatni, de terhelni nem szabad.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem az edzéssel nem a fogyás hanem az izom felszedés és ezzel együtt a súly gyarapodás a célom.
2023. dec. 6. 18:12
5/10 A kérdező kommentje:
De ezt nem fogom mindennap kibírni:( mindennap izomlázam lesz az edzéstől
2023. dec. 6. 18:48
6/10 anonim válasza:
Ha hozzászoksz, akkor nem fáj már, csak "érzed az izmot".
Amúgy meg ne edzz minden nap, csak minden második nap.
Főleg ha izmot akarsz építeni, a pihenés nagyon fontos
7/10 anonim válasza:
Hát talán nem kellett volna egyből a közepébe csapni.
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben. És mennyi idő alatt fogok 5 kg-t felszedni ha minden második nap edzek?
2023. dec. 6. 18:57
9/10 anonim válasza:
Mert ha nem sikerül felszedni, milyen baj fog történni?
10/10 A kérdező kommentje:
#7 sajnos ezekkel még nem vagyok tisztába ezért légyszi segíts akkor hogy mit kell csinálni első lépésként
#9 hát csak szeretnék felszedni pár kilót mert nagyon vékony vagyok:( és sajnos sok evéssel(zsírral, hússal) nem sikerült ezért most ezt a módszert próbálom
2023. dec. 6. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!