Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon felír az orvos xanaxot?

Vajon felír az orvos xanaxot?

Figyelt kérdés
Dadogás ellen próbálnám ki, mert jártam már logopédusoknál és nem használt. A pszichologus meg nagyon drága és tudom, hogy nála nem dadognék, mert olyan mint egy barát és a logopédusnál sem dadogtam.
2023. dec. 3. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Arra, hogy "Doktorno / Doktor Ur, dadogok, kaphatok xanaxot?"

Ennek barmilyen valtozatara nem, kivetel a pszichiatriai diagnozis. Azt kerhetsz. Beutalot pszichiatria.

2023. dec. 3. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt irnam neki, h állandó stresszben és félelmben vagyok a dadogás miatt. Vagy vmi hasonló szépen megfogalmazva.

Pszichiatriara magamtol is el tudok menni. Csak nem akarok hogy a párom megtudja, hogy amugy depresziós vagyok és segítség kell. Megtanultam jól leplezi az évek során azzal,hogy én ilyen csendes vagyok, de már így 20 évesen teljesen kilátástalannak látom a jövőmet emiatt.

2023. dec. 3. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Inkább dadogjál nyugodtan, mint rászokj a Xanax-ra.

Amúgy a szexuális életedet is károsan befolyásolja a Xanax, ezt tudod. Főleg, ha fiú vagy...

2023. dec. 3. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Most utána néztem az elvonási tűneteknek és azok már így is megvannak. Max erősebb lehet,de hát ezzel élek együtt, szóval megszoktam
2023. dec. 3. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Mitől vannak elvonási tüneteid, ha most akarod felíratni?
2023. dec. 3. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Stressz a dadogastol már eleg magas szinten van.
2023. dec. 3. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Fordítva: a dadogás van a stressztől. Aztán jön az ördögi kör.

Nyugodj meg.

Ne tetézd a kis bajt azzal, hogy gyógyszerfüggővé válsz.

Azt írtad, hogy a logopédusnál nem dadogtál. Meg a pszichológusnál sem, mert az olyan, mint a barát. Tehát inkább csak akkor, ha feszült vagy, idegenek között, vagy ha imponálni akarsz valakinek.

Erre stresszoldó légzőgyakorlat lenne a legjobb. Rengeteget találsz az interneten. Válassz olyant, amit bárhol észrevétlenül tudsz csinálni ha a szükség úgy hozza. Próbáld ki, tényleg hatásos, még stressz okozta dadogás ellen is. És nincs beszerzési nehézség, mellékhatás, meg kockázat. ok?

2023. dec. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!