Ha nem az orvos írta fel lehet xanaxot szedni? Illetve miért alszok rosszul?
Én jelenleg a sedatif PC - t szedem, 40 darab 1700 Ft. Napi egy - kettőt ajánlott bevenni, a másodikat lefekvés előtt. Tudom, sokak szerint a homeopátiás szerek hatástalanok, de azt azért valljuk be, hogy pl körömvirág, aloe Vera, vérehulló fecskefű, bodza stbstb rengeteg minden igenis hat különböző betegségek esetén. Főleg, ha az allergiásokat nézzük, ott is a növény vált ki reakciót, miért ne lehetne fordítva is...
Én magam többször, különböző esetekben is használok gyógynövényeket, pl nőgyógyászati panaszokra kamilla ülő - fürdőt, és soha nem hagyott cserben a gyógynövény. Különben is az ősidőkben nem volt kemikália, tudták, hogy melyik növény milyen bajra jó. Természetesen amikor orvosi segítségre van szükség, akkor kell a gyógyszer. De ami enyhe lefolyású, pl megfázás - torokfájás(lándzsás útifű), felfázás(medvegyökér) fejfájás(borsmenta), stressz (citromfű) akkor próbálni kell a gyógynövényt.
Mondom ezt úgy hogy van orvos a családomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!