Fogászati érzéstelenítést követően este már ihatok alkoholt?
Figyelt kérdés
Most végeztem a fogorvosnál. El kellett érzésteleníteni. Lidocain injekciót kaptam. Este baráti összejövetelre megyek. 2-3 pohár bort megihatok?2023. dec. 1. 15:20
2/4 anonim válasza:
Én előtte-utána is ittam egyből. Igaz sört. De Én mondjuk sűrűn szoktam gyógyszerre inni. Nekem mondjuk még nagy bajom nem volt, de attól még nem ajánlatos, Én csak egy gyökér vagyok.
3/4 anonim válasza:
De amúgy este már szerintem simán ihatsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Gyógyszerre nem innék, itt azért fordult meg a fejemben, hogy nem muszáj kihagynom, mert ennek egyértelműen érezhető, ha kimegy a hatása, és a zsibbadás már teljesen megszűnt. Csak nem tudom, hogy ez azt is jelenti-e, hogy a szervezetemben sincs már olyan mennyiség, hogy ne legyen bajom?! Nyilván belehalni nem fogok, de rosszul lenni se szeretnék
2023. dec. 1. 17:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!