Télen járó gipsszel hogy lenne érdemes?
Figyelt kérdés
Holnap kapok (Achilles és bokaszalag műtét miatt) 3 hét fekvő után még 3 járó gipszet, és iskolába kéne járnom, így is sok maradt ki. Nem tudom hogy kéne melegen tartani a lábamat mert így is lefagy, de azért mégsem szeretnék óriási zoknikat meg zacskót ráhúzni, de ha nincs más lehetőség, akkor így jártam. (Tudom, ez így elég fura, de fiatal vagyok, és így is eléggé lenéznek engem az iskolában, nem hiányzik nekem hogy óriási férfi zoknikban menjek be) Remélem tud valaki segíteni, egy kissé divatosabb megoldást találni😅2023. nov. 30. 13:20
1/4 anonim válasza:
A járógipszben nincs semmi ódivatú.
Amúgy meg inkább nézzenek le minthkgy megfagyj. Az egyetlen megoldás egy jó vastag zokni a gipsz tetejére. Vegyél pl egy fehéret és akkor kevésbé feltűnő
2/4 anonim válasza:
De, zokni és zacskó, másképp nem megy.
Aki meg ezen beszól, rúgd le a gipsszel, kétszer meggondolja, szekál-e.
3/4 anonim válasza:
Próbálj valami vicces karácsonyi zoknit ráhúzni, vagy olyan mikulásra való nagy díszzoknit, amit a kandallóra akasztanak, ha esetleg rámegy. Azok még viccesek is lennének, nem olyan bénák, mint egy sima pasizokni.
Használd ki, hogy pont ennek van most a szezonja! :)
A zacskót meg vehetnéd a zokni alá, ha muszáj, vagy ha nincs nagyon hideg és szárazabb az idő, esetleg két zokni lehetne helyette.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2023. nov. 30. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!