Miből lehet észrevenni, ha valaki kokainozik?
Figyelt kérdés
Milyen apró jelekre figyeljek? Miből tudnék megbizonyosodni erről? Vannak gyanús jelek, de egyelőre ez csak feltételezés a részemről. Az általános jeleket nyilván olvastam a neten, de inkább a személyes tapasztalatok érdekelnek. Viselkedésben és testi tünetek terén mi az, ami szinte bizonyítja a dolgot?2023. nov. 29. 11:53
21/26 anonim válasza:
Az osztalytarsaim akkor drogosok, állandóan szipognak
22/26 anonim válasza:
20-as: nem kell semmit érteni, nincs nagy titok, te neki nem vagy annyira fontos, mint ő neked. De lehet, hogy most senki nem tudnak annyira jó lenni, hogy ezt az életstílust feladja érte. Most. Aztán hogy évek múlva mi lesz, azt nem lehet tudni ez alapján. Nem kell magadra venni, lépj tovább mielőbb szerintem. :)
23/26 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele a kapcsolatunkrol...Igazabol annyit mondott, hogy ennyit tud nyujtani, ha nekem ez ennyi ido utan keves, akkor sajnalja... en csak annyit tudtam erre valaszolni, hogy akkor ennyi, mert nekem ez keves es sajnalom. Ugyhogy lenyegeben igy a kerdes mostmar targytalan...koszonom a valaszaitokat.
2023. nov. 30. 18:40
25/26 anonim válasza:
Igy visszaolvasva a leirasodat, valojaban csak nem erdekelte a kapcsolat. Lehet nem is meloban volt ennyit. Jobban jartal igy.
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. dec. 1. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!