Hogy szimuláljak betegséget?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 20:01
11/12 anonim válasza:
Csináld úgy mint az anorexiásak xD fogj egy fogkefét és dugd fel a szádba nah akkor jön a hányás és anyának egy kis takarítás :D és ha van otthon baba hintőpor vagy ilyesmi rakj az arcodra és kész is. (Hidd el beveszik)
12/12 anonim válasza:
haha megszabadultam a sulibol teendod felkelni koran (szuleid elott) hintopor az arcodra ,vagj sanyaru kepet faj a hasad fejed es a baratnod/baratodnak is ez a baja ez tuti virus. Ha nem kell suliba menj nyertd ugyed van de hogyha nem akkor mondd meg hogy legalabb irjanak egy olyat hogy hazamehetsz ha rosszul erzed magad nekem igy volt elso szunetbe haza is jottem :D ne akarj beteg lenni csak szinulálj igy nem buli otthon maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!