Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy szimuláljak betegséget?

Hogy szimuláljak betegséget?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 20:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
nem kell szimulálnod,elátkoztalak:D
2010. okt. 20. 20:05
 2/12 A kérdező kommentje:
kac,kac,de most komolyan
2010. okt. 20. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Miért akarsz szimulálni? Öcsém is próbálkozik ilyenekkel, de annyira átlátszó és szánalmas:)

Ne csináld! Örülj, hogy nem vagy beteg, rajtad kívül még több ezer más gyerek jár iskolába és kibírja. Gondolom ezt akarod elkerülni pár napra, de szerintem nem létszükség..

2010. okt. 20. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell szimulálnod!

Neked olyan betegséged van, amitől csak írni tudsz, olvasni nem! Ha tudnál olvasni, nem a "Családi kapcsolatok > Családfa" kategóriába írtad volna a kérdésedet!

2010. okt. 20. 20:13
 5/12 anonim válasza:
ha meg majd valóban beteg leszel,azon siránkozol majd bár egészséges lennék.
2010. okt. 20. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:

10 éves voltam,brahiból betekertem a lábam gézzel, kezembe vettem egy botot, és sántikáltam. Csak úgy, mert tetszett. A szomszédot kérdezte valaki, mi baja a gyerek lábának? Á, semmi, hülyéskedik.

Rövidesen eltört a lábom, s megkaptam a gipszet, botot hivatalból.Szóval lehet, nem is kell sokáig színlelned.

Vegyél be két hashajtót: csikar is, meg nem mered elhagyni a lakást!

2010. okt. 20. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Te most komolyan annyira buta vagy, hogy nem tudsz visszaemlékezni arra, milyen vagy betegen, és eljátszani, vagy nem láttál még beteg ember, és nem tudod utánozni?
2010. okt. 20. 20:16
 8/12 anonim válasza:

Én régebben a következő cseleket vetettem be. Este olyanokat mondtam, hogy fáj a fejem vagy hasam, másnap pedig reggel nem bírtam felkelni. Hasmenés...menszeszes görcs... mindenképp olyan dolog, ami nem tünettel jár, szóval nem kell köhögni és társai mert ez elég átlászó.

Bár hülyeség volt, miután megnőttem, beláttam. Sokkal könnyebb dolgozatot írni az osztállyal, mint később teljesen egyedül. De hát fiatalság bolondság, meg hülyeség. :)

2010. okt. 20. 20:16
 9/12 Dave46 válasza:
20:09esnek igaza van!!!!! Èn mindìg kisurrantam a fürdőszobába ès forrò viz alá tartottam a lázmèrőt,vagy a lámpa izzòja alá ès kèsz is a láz.
2010. okt. 20. 20:17
 10/12 Dave46 válasza:
100%
ja ès a homlokod is tedd a radiátorra
2010. okt. 20. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!