Lehetséges 3 napig másnaposnak lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kioffolt egy csaj egy randit szombaton, szal a haverokkal elmentünk bulizni pesten, és üszkösül leittam magam, keverve lett minden féle alkohol vasárnap hajnali 4kor értem haza.
Az van, hogy még ma is zúg a fejem, fáradt vagyok, úgy összességében zilált, lehetséges, hogy 3 napig másnapos vagyok? (30f)
2023. nov. 21. 18:24
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, főleg, hogy keverted a piákat.
2/5 anonim válasza:
Ha csak 30 éves korodra kerültél először ilyen állapotba, akkor eddig nem éltél igazán xD
3/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is így járt fiatal korában, csak ő még hányt is 3 napig. Ennek kb 35 éve, azóta sem iszik, úgy megtanulta a leckét. Max szilveszterkor legurít egy fél pohár pezsgőt aztán annyi.
4/5 anonim válasza:
Jó 10 éve én is csináltam ilyet, ezért is hagytam abba teljesen az alkohol fogyasztást. Par óra jókedv egy filmszakadással és utána napokig rettentően erős fejfájással, másnapossággal egyszerűen nem éri meg.
5/5 A kérdező kommentje:
nem volt filmszakadás, de nagyon ki voltam
2 nem először kerültem ilyenbe, csak nem volt még, hogy ilyen sokáig tartott a másnap
köszönöm a válaszokat, remélem holnapra már jobban leszek
2023. nov. 21. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!