Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megbiztok a tudományban...

Megbiztok a tudományban miszerint a covid oltasnak nincs mellekhatasa?

Figyelt kérdés
A tudomány valamikor azt mondta hogy az állatzsir egészségtelen, és növényi zsirban fözzünk. Azóta ez megfordult, jelenleg a növényzsir károsabb.
2023. nov. 17. 13:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

Aki azt mondja, hogy nincs mellékhatása, az hazudik.

Tudományos alapon max. annyit mondhat: nem tudjuk, hogy van e mellékhatása.

2023. nov. 17. 13:07
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Senki komolyan vehető nem mondott olyat, hogy a covid oltásnak nincs mellékhatása, pontosabban rizikója. Ahogy minden gyógyszernek van. Egy egyszerű Aspirinnek a betegtájékoztatóban ha elolvasod a lehetséges rizikóit, el fogsz képedni! Mégis marokszám kapkodják az emberek!

Mindig az a kérdés, hogy melyik opciónak kisebb a rizikója. Tehát ebben az esetben hogy az oltásnak vagy az oltás nélkül elkapott covidnak.

2023. nov. 17. 13:12
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem!
2023. nov. 17. 13:14
 4/17 anonim ***** válasza:
51%

Biztos van mellékhatása, csak épp a mellékhatásait azzal kéne összehasonlítani, hogy a covidnak milyen hatása van az emberi szervezetre és ha itt pozitív a mérleg és kevesebb bajjal jár az oltás, mint a betegség akkor megéri beoltatni magunkat.

Ez meg szerintem egyértelműen kijelenthető a jelenlegi tudásunk szerint.

Ez amit te mondasz kb. olyan mintha elkezdenél orosz rulettezni és nyernél 20 ezer forintot és ez alapján azt mondanád, hogy jó ötlet volt kockáztatni az életed. Az amit kockáztatsz az oltással/ azzal hogy nem játszol orosz rulettet lényegesen kisebb rossz, mint a betegség / esetleges halál.

Én kaptam 3 oltást, voltam covidos is valószínűleg többször is. Egyelőre még élek és azt gondolom, hogy az adott helyzetben ez volt a legokosabb amit tehettem, sőt még most is valószínűleg kisebb kockázata van az oltásnak, mint a betegségnek de már olyan alacsony a betegség kockázata is, hogy lusta vagyok elmenni beoltatni magam, ha esetleg ágynak dönt még örülök is, hogy nem kell dolgozni menni. :)

2023. nov. 17. 13:19
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Milyen buta kerdes mar ez?!

Soha nem allitottak, hogy nem lehetnek mellekhatasok.

6/17 anonim ***** válasza:
68%

Eleve a tesztek se megbízhatóak, szóval kezdjük ott, hogy honnan is tudod, hogy covidod van ?

Miért nem volt kötelező a parlamentben a méreg?

7/17 anonim válasza:
60%
Olyan mellékhatása nincs, amiről a konteós jobberek riogatták az embereket ("mindmeghalunk"). Mellékhatása nyilván lehet, mint bármelyik gyógyszernek. Mégis szednek az emberek gyógyszert, mert a mellékhatása kisebb rizikó, mintha nem szednék.
2023. nov. 17. 13:20
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Minden gyógyszernek van mellékhatása, csak van minél erősebb van minél gyengébb, illetve van akinél elő sem jön.
2023. nov. 17. 13:31
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Az állati zsír micsoda ? A zsirréteg a mereganyag amit a nyirokrendszer beraktaroz kivinja a verkeringesből salak. Tehát nem hasznos , az hogy ez volt a szokás az nem jelenti hogy egészseges . A növényi olajok eseteben a hidegen sajtolt a jó hasznos, a margarin es mas formában gyartott olajok károsak. A tudomány szélkakas, ipari befektető érdekek irányitják , egy kör pusztit haboruval majd épít fel .
2023. nov. 17. 13:53
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem bízok meg. Voltam covidos, nem haltam bele, orvosnál sem voltam vele. Eszem ágában sem volt beadatni azt a mérget. Más gyógyszert sem szedek, csak ha nagyon muszáj. A gyógyszeripar is egy hatalmas üzlet.
2023. nov. 17. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!