A GGT ertekem magas, 180 koruli evek ota. Mas elteres nincs a laboromon. Jart mar igy valaki, mi volt a megoldas?
kb 10 evvel ezelotti laboromon is mar emelkedett volt, de akkor kb 80 korul, az evek soran szepen felkuszott 180-ra.
Regen bulizos korszakomban ittam eleget hetvegente, de kb 8 eve toredekere csokkentettem, 6 eve mar max havi 2-3 feles a csaladi ebednel es slussz. Soha nem cigiztem/drogoztam, gyogyszert nem szedek, sportolok, odafigyelek a kajamra, elhizva nem vagyok. Nem dolgozok vegyszerekkel, vernyomasom rendben 110/70, a laboron minden eredmenyem rendben vagy max 10% elteresen belul egy ketto.
UH szerint nincs zsirmajam, semmifele panaszom sincs ezt az egy erteket leszamitva.
A doki tanacstalan, elso korben nincs tippje, mi lehet az oka.
Jart mar mas is igy? mi volt a megoldas?
nincs semmi panaszom, zsiros kajakat is jol emesztem.
nem szedek semmilyen gyogyszert, tizen eve szedtem pikkelysomorre valami gyogyszert par hetig honapig, amirol tudom, hogy erosebb volt, a neve nem ugrik be, de amugy mast semmit.
evente kb 2x kaptam valami NSAID fajdalomcsokkentot ill. parszor szteroid tartalmu fajdalomcsillapitot
1-2 evente keszul mindig labor, mindegyiken rossz sajnos. az altalad emlitett ertekek jok.
a vervetel elott nem ittam alkoholt hetekig.
hepatologia is szerepel a beutalok kozott, de gondoltam esetleg valakinek van konkret tapasztalata:)
koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!