A covid vagy a stressz utóhatása ?
4 napja hasi UH vizsgálatra mentem (covid után vagyok kb 2 hete ) hasfájás miatt és nagyon izgúltam az eredménytől - a váróban ülve 120 körül volt a pulzusom kb 20 percig mire behívtak és akkor ahogy az orvos kérdezgetett ez elmúlt és rendeződött gyorsan , későbbse jött elő , de másnap tettem vettem és 138-at mértem valamint zuhanyzáskor nagyon dobogott a szívem az után 143-at mértem. Nem tudom megitélni hogy a covid és az uh-miatti stressz okozta kvázi utóhatasként , vagy post covid , nyugalomban teljesen normális 60-65 , van bennem egy félelem a 120-as várakozásóta , félek zuhanyozni terhelni magam , de nem tudom eldönteni , bocs h ilyen hosszú lett.
Még annyi hogy tegnap bevettem 2 byugtatót és úgy nem ment úgy föl csak ilyen 85 max , egyébként megy 100-110 - ez felállásnál.
A stressz gyorsítja a pulzust.
Igyál vizet, az nyugtat.
Vízhiány is okozhat stresszt, magas pulzust.
Én akkor pont annyi idős vagyok mint te akkor (38).
Igen ezt fogom tenni , bár nekem a nyugalmi pulzusom most is alacsony (50-65)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!