Hasfájás lehet stressztől, mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban vizsga előtt nagyon be stresszeltem, közbe össze szedtem egy bél gyulladást, rettenetesen beteg voltam, a házi orvos csinált ultrahangot, alaposan megvizsgált és írt fel antibiotikumot, aztán el is múlt. Most kb 2 hete folyamatosan fáj a hasam, nem csak a gyomor tájékán, de a has más részén is, pont mint mikor az antibiotikumot kellett szednem, csak most nincs lázam, jövök megyek csinálom a dolgom de folyamatosan érzem hogy fáj. Barátnőm szerint a stressz miatt van. De annyira nem mondanám magam feszültnek, csak a szokásos mindennapi dolgok vannak. Csak ennyivel nem mennék orvoshoz ismét2023. nov. 14. 21:55
1/5 anonim 

válasza:

Pedig menj el orvoshoz ismét! Foleg hogy már két hete tart. Rengeteg oka lehet es azt ki kell deriteni. Stressztol pl kialakulhatott reflux es ha attol faj es kezeletlwn marad, fekely is lehet belole
2/5 anonim 

válasza:

Kétségeim vannak, hogy egy háziorvosnak milyen minőségű készüléke van.
3/5 Ypszilon1980 

válasza:

Háziorvos csinált ultrahangot? Kizárt. Ha most is panaszod van, menj vissza a dokihoz, lehet ez most más jellegű probléma.
4/5 A kérdező kommentje:
Belgyógyász is egyben, úgyhogy igen csinált uht. Németben élünk, itt fel vannak szerelve. Pantoprasolt szedek pár napja, az a savat kordában tartja.
2023. nov. 15. 10:14
5/5 Ypszilon1980 

válasza:

Ja, az más, ott lehet máshogy vannak a dolgok. Mindenesetre ez most valószínűleg más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!