Miért van a combhajlatomnál egy dudor?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete van ez a jelenség a combhajlatomnál. Szörtüsző gyulladásra gondoltam, bár ugyannis szőrt nem láttam viszont van egy nagy csomó a lábamban. ha piszkálgatom akkor nagyobbra nő, ha nem akkor visszazsugorodik, viszont eltünni nem akar. Kb kétszer amikor nyomkodtam először gennyes váladék jött ki, utána már csak vér. Volt olyan is, hogy nem tudtam konyomni belőle semmit. Mi a teendő iylenkor? Mit kéne tennem, hogy elmuljon? Esetleg kenjem valamilyen krémmel?2023. nov. 14. 15:19
1/1 anonim 

válasza:

Kelés lesz az szerintem. Ragaszd le, hogy ne dörzsölje semmi és ne piszkáld, ne kenegesd. Leragasztva pár nap alatt leapad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!