Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két éve fáj a bal combom és a...

Két éve fáj a bal combom és a lábam oltástól, elmúlhat valaha?

Figyelt kérdés
A családom rákényszerített, csak bal oldalon jelentkeztek a mellékhatások, ahova adták.
2023. nov. 12. 06:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%

"és azon az oldalon a nyirokcsomóim is bedagadtak, amire gyulladáscsökkentőt is szedtem. A karom úgy fájt, hogy napokig felemelni sem tudtam. "

Igen igen igen. Tipikus mellékhatások kb az összes vakcinánál. Például a HPV ellen én azért nem lettem beoltatva 12 évesen, mert anyámnat behülyítették, hogy lebénulhatok tőle és pont hogy az oltástól lesz HPV-m (vagyis a női méhnyakrákot okozó betegség).

Hát egyik iskolás lánynak sem lett tőle semmi baja, én meg most fogom magamnak beadatni 30 évesen 70 ezerért. Köszi mindenkinek aki oltásellenes és terjeszti.

2023. nov. 12. 09:17
 22/29 anonim ***** válasza:
21, a nycs duzzanat nem mellékhatás, hanem oltási reakció.
2023. nov. 12. 09:29
 23/29 A kérdező kommentje:

Egy oltás, meg másik. Ennél azért ez egy új módszer, jóval több mellékhatással. Nem normális akkor sem, hogy kb. egy covidot végig betegeskedtél utána, plusz a többi. Ez meg nem múlott el

Nem is féltem a covidtől, amikor kezdődött a vírus és nem volt mégtesztelés két oldali tüdőgyulladásom volt, oltás után meg 4-szer kaptam el tesztettel bizonyítva. Anyám tanár.

Amúgy nekem sem volt hajlandó anyám beadatni, mert a háziorvos szomszédja lebeszélte róla, meg behülyítette, hogy a Pély Barna barátnőjét is kísérleti oltásban beoltották vele és minden baja lett, már nem emlékszem mit mondott neki. Meg nálunk az ipyen amúgy is tabu, hogy szex, meg gyerek, nemhogy HPV, hát az ő lánya olyat soha nem fog csinálni. Én is sajnálom, de nekem azt mondták, hogy felnőttként már nem hatásos. De jó, hogy írtad, leheet beadatom én is.

2023. nov. 12. 09:32
 24/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, javaslom neked Karikó Katalin könyvét. És látni fogod, hogy mennyire nem új...
2023. nov. 12. 09:37
 25/29 A kérdező kommentje:
Karikó Katica miatt fáj 2 éve a lábam, úgyhogy kösz, de nem. Meg amilyen stílusban lehordja az a nő azokat, akik meg merik említeni, hogy bármilyen bajuk lett. Az a másik véglet, hogy valaki még a rákját is erre fogja...
2023. nov. 12. 09:41
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem 2016-ban fájt a combom. Daganat volt benne.
2023. nov. 12. 10:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Max rossz helyre adtak be. En injekcio miatt santitottam egyszer fel evig, mikor egy allergiara kapott oriasi adag a combomba izmot sertett. Aztan elmult, amugy meg eletet mentett.
2023. nov. 12. 11:22
 28/29 anonim ***** válasza:

A piros keretes részt kell elolvasni, de téged azért az Isten👼 áldjon! 🤚☘️

[link]

2023. nov. 12. 11:22
 29/29 anonim ***** válasza:
30, olyan hülye vagy, mint ide Szamosújlak (nyugati határszélről írom, csak hogy értsd)
2023. nov. 12. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!