Két éve fáj a bal combom és a lábam oltástól, elmúlhat valaha?
Hát ha úgy mész oda az orvoshoz, hogy kaptam vakcinát, amiatt fáj a lábikóm, akkor biztosan pofán is röhög.
Ha normális felnőtt módjára kérsz egy beutalót reumatológiára, mert 2 éve fáj a lábad, akkor meg nem fog semmit mondani, hanem elindulhatsz a kivizsgálás útján. De magánhoz is mehetsz egyből. Csak ne azzal kezd a beszélgetést, hogy "jó napot, Tibi vagyok, rám kényszerítették az oltást és emiatt fáj a lábam", mert akkor nem fognak komolyan venni. :)
Nem combba adták retardált, hanem a karomba bal oldalt és azon az oldalon a nyirokcsomóim is bedagadtak, amire gyulladáscsökkentőt is szedtem. A karom úgy fájt, hogy napokig felemelni sem tudtam. Ugyanúgy a lábam,.de az nem múlt el, mikor is az első Pfizer oltás után jelentkezett. A második után egy hétig lázas is voltam, hasmenés stb.
Mindezt azért, mert apámat behülyítette az M1 és nehogy belehaljon a Covidba, oltasam be én is magam.
Nektek amúgy ez a jó? Az bizonyított tény, hogy vannak mellékhatásai és jóval durvábbak is, mint akármelyik másiknak.
#16 Ezért nem is mentem vele orvoshoz. Huszonéves fiatal vagyok, semmi izületi probléma is társai nem voltak.
18 éves elmúltál, a saját tested felett TE! rendelkezel, nem apád és nem anyád, akár egy fedél alatt éltek, akár nem! Ez az alapvető szabadságjogod, senki nem szólhat bele, még maga a miniszterelnök sem! Nézz utána az EU-s alapjogoknak, szabadságjogoknak! Ezt pedig jegyezd meg egy életre!
azon az oldalon a nyirokcsomóim is bedagadtak
Olvasgass kicsit arról, hogy mi a nyirokcsomó, mit csinál és egyből tudni fogod, hogy ez teljesen normális reakció.
Eszedbe jutna betiltani a bcg-t? Csak mert elég sok csecsemőnek műteni kell a nyirokcsomót utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!