Lehetek már influenzás novemberben?
A semmiből mara rosszul lettem, hasmenés, láz. Extrán fájó vegtagok, hidegrázás.
Étvágyam az van de hasmenés miatt nem ettem ma semmit
Felhívtam dokit, mondta, hogy mivel nem köhögök a felső légúti ki van zárva, így gyógyszert nem ad. Hanem 5 napig legalább pihenés az ágyban, mert hogy erre nincs gyógyszer. Csak vitamin meg tüneti kezelés.
A máj hajnal nagyon rossz volt, most meg már nem bírok feküdni mert fáj a hatam a fekvestol
Azt hittem hogy decemberben indul be ez az influenza szezon?
Én is nagyon beteg vagyok most, simán lehet. Meg már vannak betegek, mindenhol mondják, de lehet ezernyi más vírus is.
Engem egyszer még gimnáziumban hazaküldtek az iskolából lázasan, fájtak a lábaim, aztán a szemét gyerekorvos és apám kicsináltak, hogy "nincsen semmi baja, a torka is csak piros, nem gennyes, izomfájdalomról nem hallottam, ilyenkor nincsen influenza, nem tudok mást vetessük le a fogszabályzóját, vagy vitessük a pszichiátriára". Apám bosszúból, terjesztette, hogy drogos iskolakerülő, nem akar iskolába menni és bosszúból 3 hónapig nyugtatóval kábított, lefogott és elkábított stb. Azóta is a poklok poklát műbeli és egy köhögésért meg akar verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!